Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!

ØK Open 2010

Trods svære vejrforhold og længere transport tid for mange, fandt alle hold vej til Ørslevkloster hallen søndag den 28. nov, hvor der skulle findes  nye vindere af ØK Open.

Old boys/veteran rækken blev traditionen tro afviklet fra morgenen af. Rækken var hurtigt afviklet da kun 4 hold stillede op. Vinderne blev et yngre old boys hold fra Stoholm, ved navn SUPERSPAR. De vandt finalen over Godfather med blandt andre Søren Offersen og Erik Nygaard.

I B rækken var der 9 hold i to puljer. De 2 bedste fra hver pulje gik videre til finalerunden.

De fire hold var :

The Løndals & Co ( Brdr. Løndal, Steffen Jensen )

Borup ( Søren Offersen, Brdr. Per,Kim Sørensen )

Salling Bank ( Malthe L. Markussen, Christian Stiesen )

Skive Semirarium ( Lars Løvig )

De rutinerede kræfter fra Borup viste sig at være de stærkeste, foran de unge fra Salling Bank, The Løndals & co og Skive Seminarium.

Der var præmier til de to bedste.

Borup (1000,-)

Salling Bank (600,-)

I Open rækken stod 14 hold klar til kamp. Efter nogle hårde indledende kampe var 6 hold, klar til at fordele præmierne mellem sig i den stor finalerunde. De 6 hold var følgende:

Løgstrup

STB-BYG

ES Stålindustri

Løgstør IF

Nykredit Silkeborg

Midtjysk Tag

Finalerunden blev intens og spændende, i næstsidste kamp stod Løgstør og STB-BYG over for hinanden, vinderen af denne kamp, ville også vinde stævnet. Løgstør IF lagde bedst ud og kom hurtigt foran 2-0, men STB-BYG viste klassen og kom tilbage og fik uafgjort 3-3.

Begge hold endte således på 13 point efter finalerundens 5 kampe. Målscoren blev derfor afgørende, og har var STB-BYG, 3 mål bedre end Løgstør.

STB- BYG gik som eneste hold i Open rækken ubesejret igennem stævnet.

I finalerunden stod ES Stålindustri og de sidste to års vindere Nykredit Silkeborg også stærkt i billedet. De to hold afgjodre 3. pladsen mellem sig. En kamp Nykredit Silkeborg trak sig sejrrigt ud af.

Præmierne fordelte sig således:

1. STB-BYG (2500,-)

2. Løgstør IF (1500,-)

3. Nykredit Silkeborg (700,-)

Tak til alle deltagende hold. Tillykke til vinderne og på gensyn i 2011.

ØK Open 2009

Søndag den 27. december var datoen hvor Skive-egnens største indefodboldstævne blev afviklet.

I alt 34 lokale hold havde meldt deres ankomst.

Old/boys–veteran spillerne startede traditionen tro ud klokken 08.00. Denne række bød på meget tætte opgør. De to semifinaler blev først afgjort efter den ordinære spilletid, og en del dramatik. I finalen stod Super Spar, fra Stoholm, mod de forsvarende vindere Tømrerfirmaet Skovgaard. Disse to hold havde krydset klinger i det indledende gruppespil. Her vandt Super Spar. I finalen gik det anderledes. Tømrerfirmaet genvandt titlen efter en meget tæt kamp. 3-2 blev resultatet.

På det vindende hold var: Brian Skovgaard, Bruno Skovgaard, Per Vroue, Jimmy Brammer og Keld Forsberg.

I B-rækken var hele 18 hold klar til kamp – mange af dem rigtig gode hold. Efter 34 indledende kampe var 4 hold klar til finalerunden. Disse var: Tolle4life ( bla. Thomas Ramsdahl, Simon Jakobsen ) Sydhimmerland ( Mads Eriksen + nogle handelsskole kammerater ) Hancock ( Højslev St. spillere, bla Peter Kristensen, Kim og Søren Kølsen ) De Gamle ( Morten Petersen + andre Skive Sem. Spillere )

Vinderen blev fundet i finalerundens sidste kamp som stod mellem Sydhimmerland og sidste års vindere Hancock. Afgørelsen blev en gyser, kampen endte 3-3, dermed skulle vi regne målscoren ud for at finde den endelige vinder. Den faldt ud til Sydhimmerlands fordel, da de total set var et´ mål bedre.

Top fire blev således.

4. Tolle4life

3. De Gamle

2. Hancock

1. Sydhimmerland

Open rækken blev også en tæt finale afgørelse. 8 hold stillede op, der tegnede sig dog ret hurtigt et billede af hvem der skulle komme til at stå for afgørelsen. Sidste års vindere Nykredit Viby ( Sallingsund baggrund, bla. Jesper Bach, Brdr. Riis & Lasse Skov) virkede skræmmende stærke. De udbrændte ( Søren Offersen, Erik Nygaard, Baghi + 2 KVIK spillere ) var dog også rigtig godt kørende. Disse 2 hold skulle imod hinanden i finalerundens sidste kamp, efter de begge havde vundet rundens forrige kampe. Igen en spændende finale kamp, som sidste års vindere trak sig ud af med en hård tilkæmpet sejr på 3-2

Finalerundens Resultat:

4. Mettes´Køreskole ( Unge taletfulde ynglinge, fra Skive og opland )

3. Løgstrup

2. De udbrændte

1. Nykredit Viby.

Vi takker alle de deltagende hold, samt dommerne for en rigtig god, og vel afviklet dag. Vi er selfølgelig klar med et nyt ØK OPEN stævne i december måned 2010. Nøjagtig tidspunkt kendes endnu ikke.