Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 

Har du en dommer gemt i maven?

BLIV ”GRÅ” HÅNDBOLDDOMMER
Der er stor mangel på håndbolddommere, og dette betyder blandt andet, at vi i klubberne fra denne sæson selv skal finde ”grå” dommere til at dømme vores lilleput-kampe.

Den tid man skal bruge for at blive ”grå” dommer er, at man en aften kan deltage i et kursus, hvor lilleput-reglerne bliver gennemgået, så du er godt rustet til at gå på banen for at dømme. Det ligger endnu ikke helt fast, hvornår disse kurser afholdes, men hvis du er interesseret kan du kontakte en fra håndboldudvalget, som er behjælpelig med tilmelding o.s.v.

Efter at have deltaget i kurset, drejer det sig om ØK’s lilleput hjemmekampe, som skal dømmes, og det vil sige 5 kampe i efteråret og 5 kampe i foråret, så hvis der er nogle stykker, som vil påtage sig dette er det et begrænset antal kampe som det drejer sig om.

BLIV "SORT" HÅNDBOLDDOMMER
Alle over 15 år kan blive håndbolddommer på en dag - dette er en af overskrifterne på JHF’s hjemmeside. Hvis du har lyst til at blive dommer er det bare at kontakte håndboldudvalget, som så sørger for tilmelding.

Som det fremgår af ovenstående er der altså stor mangel på håndbolddommere, og i sidste sæson betød det, at vi til nogle kampe simpelthen fik besked om, at vi selv skulle sørge for at få dømt kampene.

Derfor vil vi fra håndboldudvalget opfordre til, at interesserede melder sig som dommere, for at vore ungdomsspillere og kommende seniorer, fortsat kan få dømt deres kampe!!
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev