Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 

Praktiske informationer

Du finder herunder informationer om:

 

- Spisebilletter

- Teltpladsen

- Natløbet

 

Navigér ned af siden for at læse mere...

Spisebilletter

Uden mad og drikke, så dur helten ikke til et weekendtræf! Derfor vil det være muligt at købe spisebilletter til arrangementet. Fredag aften vil der blive opstillet et langbord til tag-selv-tilbehør, som I medbringer. Lav en ret og stil på bordet, og brug så vores grill til at stege jeres kød. Her er det jer, som bestemmer, hvad menuen lyder på!

 

Spisebilletten omfatter følgende:

- Morgenmad

- Frokost

- Overnatning på teltpladsen

 

Morgenmad vil kun være til de overnattende gæster på pladsen. Her vil der blive serveret gryn, cornflakes og lignende.

 

Frokosten i år vil være en buffet, hvor man for 40 kr. kan spise alt hvad man kan. Her vil være forskellige slags pålæg, rugbrød og meget mere. Drikkelse kan købes separat.

 

Spisebilletten vil koste 70 kr., mens man kan købe frokosten for 40 kr.

 

Vi håber mange vil benytte sig af tilbuddet og få en hyggelig weekend på pladsen. Her er alle velkomne. Ikke kun de, som er aktive i klubben, men alle som bor i området!

Teltpladsen

Når I ankommer til telpladsen, så beder vi jer om at henvende jer i indskrivningen, så vi ved, hvor mange, der overnatter på pladsen. Her vil I kunne købe spisebilletter og betale et lille symbolsk beløb til overnatningen. Der sker af flere grunde, men mest af alt,. så vi kan få et godt weekendtræf, hvor alle føler sig sikre.

 

 

 

ORDENSREGLEMENT

For at skabe en rar teltplads for alle har vi indført nogle regler - disse SKAL efterkommes.

 

Teltpladsen åbner fredag d. 19. august kl. 16.00 og lukker lørdag d. 20. august kl. 16.00 præcis, hvor alle gæster og telte skal have forladt pladsen. Telte m.m. der opsættes eller henstår udenfor dette tidsrum fjernes uden ansvar.

 

For at overholde myndighedernes retningslinjer, så er det vigtigt at man efterkommer følgende:

 

  • Alle gæster på teltpladsen efterfølger de af personalet anviste retningslinjer. Såfremt dette ikke efterkommes, kan personalet uden videre varsel bortvise den eller de personer.
  • Enhver brug af åben ild, såsom at antænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys og lign. er STRENGT FORBUDT på grund af brandfare.
  • Telte må kun opstilles indenfor de afmærkede områder - brandveje skal ALTID holdes frie. Dette gælder også for teltpløkker, baduner og lignende.

For at ALLE skal få en rar oplevelse gælder entvidere at:

 

  • Upassende samt grov opførsel vil betyde øjeblikkelig bortvisning.
  • Der må ikke spilles højere musik i teltene, end at det ikke generer andre gæster. Der skal være ro på teltpladsen kl. 00.00 af hensyn til de som ønsker at sove.
  • Biler og motorcykler må ikke køres om på plænerne. Der henvises til klubbens parkeringsplads.

Når teltpladsen forlades skal affald smides i sorte sække og i containeren. Det hjælper os meget, når alle ryder op efter sig.

 

 

TAK FOR HJÆLPEN OG GODT WEEKENDTRÆF TIL ALLE!

Natløbet

Natløbet bliver i år rigtig spændende og med mange sjove, spændende og tankevækkende opgaver/poster. Vi kan intet afsløre om ruten eller indholdet, men blot håbe, at rigtig mange vil komme med ud i lokalområdet og få en super god oplevelse! Der er rig mulighed for en god social tur i grupperne, og rig mulighed for at opleve området om natten.

 

De smås natløb vil komme til at vare ca. 1½ times tid. På dette natløb må forældre gerne gå med, dog uden at hjælpe børnene (alt for meget) ved de forskellige opgaver undervejs.

 

De stores natløb vil formentlig komme til at vare ca.3 timer. Det kan selvfølgelig være, at det bliver længere, men dette håber vi dog ikke! Her må forældre i år GERNE gå med. Det er efter ønske fra de største så de kan få lov at gå sammen i et hold. Derfor kan der blive brug for voksne til at gå med de små.

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev