Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 
Hovedsponsorer
On-line tilmelding/betaling

Du kan nu tilmelde dig næste sæsons aktiviteter on-line
Det er let og lige til....

Vær opmærksom når du tilmelder dig - gem og brug samme kode hver gang du tilmelder dig et hold😁 Har du glemt din kode - skal du trykke glemt kode og du modtager en ny. Gem denne til fremtidig brug 😁

Guldpartner
Sølvpartner
Access Invest
Quick links
Nyheder 
NYT

ØK nyhedsbrev

Klubbladet ØK-nyt er nedlagt.

I stedet for udsender vi nu ca. hver 2. - 3. måned et nyhedsbrev på mail til alle de medlemme, der er registreret på vores medlemslister i conventus.
Nyhedsbrevene vil også fremover kunne findes her på hjemmesiden under: Kubben - ØK-nyt

Mvh. Hovedbestyrelsen


Nyhedsbrev september 2021 Nyhedsbrev april 2021

Generalforsamling - Formandens beretning

Beretning for 2020

Coronaåret 2020 var et år, som ikke har været særlig godt for foreningslivet og det sociale i foreningslivet. Vi var hen over året meget udfordret med restriktioner og de skiftende regler regeringen udstak. Det har været regler helt fra total nedlukning, åben igen, 10 mands regel og 5 mands regel, kun udendørs, ingen kiosk osv. og hver gang her de forskellige idrætsforbund og SIS været inde og tolke på de forskellige reglerne, sådan at alle foreningerne agerede ens. Ros til forbundene og SIS, det har de efter min mening gjort ganske fint.
2020 begyndte ellers godt. Vi så frem til et nyt år med masser af aktivitet
Der var gang i de indendørs aktiviteter og seniorspillerne i fodbold havde fået deres suppe og påbegyndt deres sæson. Det fik en brat ende 11. marts, hvor landet blev lukket ned. Dengang troede jeg, at det hurtigt måtte være overstået, og havde ikke i min vildeste fantasi forstillet mig, at vi over et år efter stadig ikke ville være i fulde omdrejninger i klubben.
Dengang blev de indendørs aktiviteter ramt, dog i første omgang i lettere grad. Gymnastikken havde lige nået sit opvisningsstævne. Håndbolden manglede de sidste tunerringskampe, men de blev senere suspenderet og op -og nedrykningsresultater blev fastlagt. I Badminton var der nogle spillere, som gik glip af stævner, og motionisterne gik glip af nogle ugers motion. Med generel god forståelse fra alle medlemmer, selv om det selvfølgelig var ærgerligt at gå glip af afslutningsfesterne.
Straks være skulle det vise sig for den udendørssport, fodbolden som sagt der lige var startet op, blev lukket og den lå stille, helt ind til lige før sommerferien, hvor DBU nåede at arrangere en lille tunerring, 2020 cup som den blev kaldt.  Et lille plaster på såret for den rigtige tunerring. Nu troede vi, at det hele ville normalisere sig, og det hele ville gå sin gang, og det gjorde det sådan set også et stykke tid. Høkercuppen som vi har i samarbejde med HIK, og for i øvrigt afholdes her i år, blev afviklet med masser af spillere og tilskuere. Efterårsturneringen i fodbold blev påbegyndt som vanligt og alt kørte egentligt fint.
Men så kom anden bølge med nye regler. Det betød så, at nu var det fodboldens sidste kampe som blev suspenderet og op -og nedrykningsresultater fastsat fra forbundet, samt de så gik glip af deres afslutningsfester. Håndbolden som lige var startet op, havde træning med 10 mand, Badminton måtte dele banerne for at holde afstand, det nystartede voksenfjer måtte også efter 10 mandsreglen stoppe igen. Gymnastikkens voksenhold blev nogle gange afholdt, enten med tilmelding eller udendørs, eller i de fleste tilfælde helt aflyst. Lyspunktet var vel, at alle ungdomshold ikke var omfattet restriktionerne, og fortsatte mere eller mindre frem til juleferien.
Jeg syntes, vi alle skal rose trænere og udvalgsmedlemmer i at navigere i oprørt farvand hen over 2020, det har krævet veksler. Det vil det også gøre et stykke tid endnu. Vi får alle her en opgave med at kickstarte det, som endnu ikke er løbet i gang.
Nu kommer Kichi ind over økonomien lidt senere, men jeg vil lige komme forbi et par punkter her. For sådan et 2020, har selvfølgelig haft betydninger for klubbens økonomi, og der har i flere medier, været skrevet og talt om, at klubberne bløder. Nu er vi heldigvis ikke tynget af dyre lån -og lejeaftaler.              Men det har koste dyrt på kontingentindtjeningerne, en tilbagegang fra 2019 på 42,8%. Så det er en stor tilbagegang af tilmeldinger til de forskellige aktiviteter.                                                                        Kiosken har lavet et fint overskud, på trods af, at den meget af året har været lukket. Meget af det skal uden tvivl tilskrives de mange pølser som grillfolket fik solgt hen over sommerhalvåret, tak for det. Jeg vil også slå et slag for stram indkøbsstyring og de kioskpassere, som holder gang i kiosken. Vi syntes alle i HB, det er vigtigt, at kiosken er åben. Så tak til alle omkring kioskdrift.                                              Hen over året har det været muligt at søge DGI for Corona hjælpemidler. Det har vi gjort og det er sammen lagt for 2020 blevet til godt 45000.- Det og de fine sponsorbidrag har gjort, at vi kommer fornuftig ud af 2020 økonomisk. Så igen en stor tak til vores sponsorere.
Hovedbestyrelsen har jo også været lidt ramt af restriktioner, hvad angår møder og aktiviteter hen over året, men lidt har vi da arbejdet med. Blandt andet den fælles forårsarbejdsdag, som normalt bliver afholdt sammen med skolen. Sidste år var vi desværre ikke så mange, men vi fik malet i omklædningsrummene og der blev ryddet op og fældet træer i det hjørne, hvor skolen nu har rejst en bålhytte.
Vi har søgt penge til en permanent overdække, som skal afløse teltet og grillvognen til de udendørs arrangementer. Det har Skive kommunes landsbypulje, DGI og Nordlys bevilliget midler til, og vi har fået Landzonetilladelsen og byggetilladelse og vi er så småt i gang.   
Vi fik igangsat en opdatering af Wi-fi, så der nu er dækning i hele klubhuset.
Klubfesten måtte vi desværre også aflyse, og dermed manglede vi en måde at takke de frivillige på. Som en fin kompensation, blev der i stedet uddelt en plakat med illustrationer fra lokalområdet tegnet af Rikke Rose. Nu håber vi så på, at vi kan afholde en fest til november. Musikken er booket, så de skal bare se at få stukket nogle med en vaccine i en fart.
Til sidst vil jeg bare sige tak til alle udvalgsmedlemmer både de, som nu går af og de som tager endnu en tørn. Tak til jer andre i Hovedbestyrelsen for godt samarbejde. Tak til alle frivillige og trænere, som i løbet af året har navigeret igennem et anderledes år.
Lad os håbe, at det snart har retter sig til helt normale omstændigheder.
En stor tak til sponsorere som har støttet os, selv om aktiviteterne har været lavere i 2020.
TAK

KLUBFEST


Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 13/11-21, til et brag af en klubfest.

KLUBTØJ ØKIF

Se Ørslevkloster IF's nye klubtøj fra A-sport i vedhæftede fil
Klubtøj 2019
Velkommen til Nordfjends
Se vedhæftede velkomstfolder som er udgivet af ØKif
Velkommen til Nordfjends
Generalforsamling i Ørslevkloster Idrætsforening
torsdag den 23. Februar kl. 19.30 i klubhuset
Dagsorden ifølge vedtægterne.
Forslag som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til formanden senest 8 dage før generalforsamlingen afholdes.
Vel mødt
Bestyrelsen
KIOSKPASNING
Vi mangler flere frivillige til at passe kiosken, så har du lyst,  hører vi gerne fra dig.
 
”Arbejdet” består i at passe kiosken MAX 2 uger om året, sammen med  et andet par, som du gerne
selv må finde.
Til daglig er det nok med 1 person i kiosken, kun ved stævner mv. kan det være rart med 2 personer.
Man aftaler bare indbyrdes med det andet par, hvilke aftner /dage der passer bedst.
 
Kiosken skal være åben mandag-torsdag fra 18.30 – 22.00 hvis der er aktivitet i hallen eller på banerne udenfor + i weekenderne hvis der afvikles kampe  (se kampprogram/opslag for håndbold, fodbold mv.)  
Hvis der er kampe tidligere skal kiosken selvfølgelig åbnes noget før.
Er der ingen aktivitet, går man selvfølgelig bare hjem noget før.
 
Det er vigtig, at kiosken har åben, dels fordi den giver et pænt overskud til klubben hver år, men også
vigtigt for det sociale i klubben.
 
Det vil ikke være så hyggelig at mødes i klubhuset, hvis man ikke kan nyde en kop kaffe/the eller andet, imens man ser en kamp, eller venter på at sit barn .
 
Så kom frisk – ring gerne til Kirsten Jakobsen 2286 0331 for tilmelding eller yderligere information.
Passiv medlem

Man kan nu under Tilmelding KLIK HER! tegne et Passiv  medlemskab af ØKIF.
Det koster kun kr. 50

Info 
Kalender
Ugens hjemmekampe
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev