Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 

Nyt fra fodboldudvalget

Holdninger og Værdigrundlag

Fodboldafdelingen

Seniorafdelingen har hold i serie 4 og serie 6. Samt et damehold. Kristian Kjær tager sig af træningen af herresenior. Jimmy Brammer træner damesenior.
 Inden starten af efterårsturneringen deltager herresenior i Høker Cup, der på skift arrangeres af Ørslevkloster og Højslev St. I 2018 er ØK vært for Høker Cup.

I ungdomsafdelingen har vi i flere år kæmpet med små børneårgange, vi forsøger efter bedste evne at sætte to årgange sammen og derved danne de bedste holdsammensætninger.

Alle ungdomsholdene opfordres hvert år til at deltage i sommerturneringer.  Vi har i flere år sendt hold til Nørhalne cup i Kristi Himmelfartsferien. De yngste årgange deltager i SparNord cup.
 
Vi har i fodboldafdelingen nedskrevet vores holdninger og målsætninger, samt forventninger til både spillere, trænere og forældre.
 
Vi er en breddeklub og går ind for fairplay.

For at fremme ungdomsarbejdet i Ørslevkloster har vi et samarbejde med VFF. Dette samarbejde består i, at vi kan sende ØK’s unge talenter til træningssamlinger sammen med andre unge fra Viborg og omegn. Til gengæld kan vi invitere Viborgs 1. holds spillere til foredrag, træningsaften m.m. i klubben. Desuden får vi tilbudt fribilletter til divisionskampe på Viborg stadion. Udover dette bliver ØK’s trænere inviteret til trænings- og inspirationsaftener med talentholdene.
Vi er i 2017 blevet medlem af Team Salling.
 
Om vinteren er der indendørstræning efter behov for alle, der har lyst.

Har du lyst til at høre mere om fodboldafdelingen kan du kontakte fodboldudvalget.


 
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev