Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 

Nyt fra fodboldudvalget

Holdninger og Værdigrundlag

Fodboldafdelingen

Seniorafdelingen består af 2 herre hold i serie 4 og serie 6, Samt 2 kvindehold et 11-mands hold i serie 1 og et 7-mandshold.
Bruno Skovgård varetager træningen af herresenior. Jimmy Brammer træner kvinderne.
Inden starten af efterårsturneringen deltager seniorholdene i Høker Cup, der på skift arrangeres af Ørslevkloster og Højslev St. I 2018 er ØK vært for Høker Cup.

I ungdomsafdelingen har vi i flere år kæmpet med små børneårgange, vi forsøger efter bedste evne at sætte to årgange sammen og derved danne de bedste holdsammensætninger.

Alle ungdomsholdene opfordres hvert år til at deltage i sommerturneringer.  I 2018 tager ØKs hold til Ikast cup. De yngste årgange deltager i SparNord cup.
 
Vi har i fodboldafdelingen nedskrevet vores holdninger og målsætninger, samt forventninger til både spillere, trænere og forældre.
Vi opfordrer altid vores trænere til at dygtiggøre sig, ved at tage på trænerkurser.
 
Vi er en breddeklub og går ind for fairplay.

Fodboldafdelingen i Ørslevkloster er samarbejdsklub med Viborg FF. Hvor vi har mulighed for at sende talentfulde spillere til prøvetræning. Vi er ligeledes partnerklub med VFF omkring deres DBU TopCenter,
ØK er derudover en del af FC Salling, hvor det er muligt at vores medlemmer med mod på mere fodbold, kan spille på højere rangerede hold, men samtidig stadig være medlemmer i ØK.  

Om vinteren er der indendørstræning efter behov for alle, der har lyst.
I ØKs fodboldafdeling vægter vi det sociale højt, vi tilstræber, at der er et hold for samtlige spillere, der har lyst til at være en del af fællesskabet.
-     I Ørslevkloster tager vi godt imod dig
-     I Ørslevkloster er alle vigtige
-     I Ørslevklosterhar vi det sjovt sammen
I Ørslevkloster kan du udvikle dig


Har du lyst til at høre mere om fodboldafdelingen kan du kontakte fodboldudvalget.


 
Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev